معرفی شاخه دانشجویی شبکه پژوهشهای بینرشتهای سلامت
مرکز تعالی ابن سینا (ACE) یکی از سازمانهای تحقیقاتی غیردانشگاهی پیشرو در ایران است. ACE برای ارتقای تحقیقات و آموزشهای پیشرفته در علوم چندرشتهای و در حال ظهور تأسیس شده است. ACE متعهد است تا با کمک به نخبگان در زمینههای تحقیقاتی خود در ایران بمانند و از مهاجرت فارغالتحصیلان ایرانی به کشورهای دیگر جلوگیری کند، اکوسیستم نوپا و در عین حال پر جنب و جوش ایرانی را ایجاد کند.
این شبکه در سال 1398 بین سه دانشگاه پیشرو اصفهان (دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان) آغاز به کار نموده است و در سال 1401 بنیاد نخبگان استان اصفهان نیز به این شبکه اضافه شد. گرنت ویژه شبکه پژوهش اصفهان با حمایت مالی هر سه دانشگاه، فضای مناسبی برای شناسایی و استمرار فعالیتهای بینرشتهای فراهم آورده است.
در آذرماه سال 1401 همزمان با هفته پژوهش، با هدف گسترش فعالیتهای بینرشتهای در بین دانشجویان، از شاخه دانشجویی شبکه ACE رونمایی شد.
هدف اصلی در شاخه دانشجویی مرکز تعالی ابن سینا (ACE)، تشکیل هستههای پژوهشی (TIGs) به منظور شبکهسازی دانشجویان و محققان با هدف پژوهشی مشترک میباشد.
تمرکز اصلی ما ترویج تحقیقات همگرایی و همکاری باز به عنوان راهی برای ارائه راه حلهای بالقوه برای مشکلات اجتماعی و مهاجرت ایرانیان است.
ACE یک سازمان غیرانتفاعی تحت قوانین خصوصی در قالب یک انجمن ثبت شده است. اعضای آن از بخش های اصلی زندگی دانشگاهی هستند. مقر اداری انجمن ACE در اصفهان واقع شده است.
در شاخه دانشجویی یک شورای عالی متشکل از معاونین فرهنگی سه دانشگاه و رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان در نظر گرفته شده است و ذیل آن یک شورای راهبری که رابطین دبیران انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاهها و حداقل سه دانشجوی فعال (از دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه اصفهان) حضور دارند.
تأمین مالی ACE عمدتاً از تأمین مالی اساسی از بخشهای عمومی ملی و بخشهای خصوصی بینالمللی و ملی تشکیل شده است.
در فراخوان اول، 8 گرنت 30 میلیون تومانی از محل بودجه مرکز فناوریهای همگرا اختصاص یافته است.
درباره مرکز تعالی ابن سینا:
مرکز تعالی ابن سینا (ACE) یکی از سازمان های تحقیقاتی غیردانشگاهی پیشرو در ایران است. ACE برای ارتقای تحقیقات و آموزش های پیشرفته در علوم چند رشته ای و در حال ظهور تأسیس شده است. ACE متعهد است تا با کمک به نخبگان در زمینه های تحقیقاتی خود در ایران بمانند و از مهاجرت فارغ التحصیلان ایرانی به کشورهای دیگر جلوگیری کند تا اکوسیستم نوپا و در عین حال پر جنب و جوش ایرانی را ایجاد کند.
آدرس پستی:
اصفهان، میدان قدس، خیابان علامه مجلسی، کوچه ۶، بنیاد نخبگان اصفهان
تلفن: ۰۳۱۳۴۷۱۷۷۰۱