نشست های دانشجویی شبکه پژوهش ACE
مهرماه ۱۴۰۲ هتل عباسی اصفهان
نشست های دانشجویی شبکه پژوهش ACE
مهرماه ۱۴۰۲ هتل عباسی اصفهان
نشست های دانشجویی شبکه پژوهش ACE
مهرماه ۱۴۰۲ هتل عباسی اصفهان
شاخه دانشجویی ACE
شاخه دانشجویی ACE
شاخه دانشجویی ACE
شاخه دانشجویی ACE
Previous slide
Next slide

معرفی شاخه دانشجویی شبکه پژوهش‌های بین‌رشته‌ای سلامت

 مرکز تعالی ابن سینا (ACE) یکی از سازمان‌های تحقیقاتی غیردانشگاهی پیشرو در ایران است. ACE برای ارتقای تحقیقات و آموزش‌های پیشرفته در علوم چندرشته‌ای و در حال ظهور تأسیس شده است. ACE متعهد است تا با کمک به نخبگان در زمینه‌های تحقیقاتی خود در ایران بمانند و از مهاجرت فارغ‌التحصیلان ایرانی به کشورهای دیگر جلوگیری کند، اکوسیستم نوپا و در عین حال پر جنب و جوش ایرانی را ایجاد کند.
این شبکه در سال ۱۳۹۸ بین سه دانشگاه پیشرو اصفهان (دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان) آغاز به کار نموده است و در سال ۱۴۰۱ بنیاد نخبگان استان اصفهان نیز به این شبکه اضافه شد. گرنت ویژه شبکه پژوهش اصفهان با حمایت مالی هر سه دانشگاه، فضای مناسبی برای شناسایی و استمرار فعالیت‌های بین‌رشته‌ای فراهم آورده است.
در آذرماه سال ۱۴۰۱ همزمان با هفته پژوهش، با هدف گسترش فعالیت‌های بین‌رشته‌ای در بین دانشجویان، از شاخه دانشجویی شبکه ACE رونمایی شد.

رویداد دانشجویی ACE

در بخش آغازین رویداد دانشجویی ACE، از ساعت ۹ لغایت ۱۲ به استقبال ارائه‌ها و سخنان ارزشمند ۸ تن از دانشمندان برجسته جهان اسلام در حوزه‌های تخصصی گوناگون خواهیم رفت. در ادامه و پس از اقامه نماز و صرف ناهار، هسته‌های پژوهشی بر اساس اولویت‌های انتخابی دانشجویان و با حضور اساتید راهبر تشکیل شده و تیم‌ها به بحث و تبادل نظر پیرامون ادامه روند پژوهشی خود خواهند پرداخت.

دانلود فرم خام پروپوزال مربوط به اساتید راهبر

محورهای فعالیت

هوش مصنوعی در دنیای امروزه یک کلمه آشناست. از ماشین های خودران گرفته تا الگوریتم های پیچیده در ربات ها و موتور های جست وجو پیشرفته. هوش مصنوعی در تلاش است زندگی انسان ها را راحت تر و بهتر کند. در همین راه٬ دانشمندان و متخصصین در تلاش راه هایی برای بهبود خدمات درمانی و پزشکی با استفاده علم هوش مصنوعی می باشند. امروزه شاهد رشد اثربخشی هوش مصنوعی در پزشکی و مراقبت های بهداشتی هستیم و در آینده پیش بینی می شود که شاهد پیشرفت های چشم گیری در این زمینه باشیم. از کاربرد های هوش مصنوعی در پزشکی میتوان در تشخیص دقیق تر و پیش بینی سریع تر برخی بیماری ها اشاره کرد. به عنوان مثال تشخیص عفونت قلبی دشوار است و روش تشخیص ان به صورت تهاجمی و عمل جراحی می باشد. هوش مصنوعی با دریافت تعدادی داده از علائم حیاتی و بدون نیاز به عمل جراحی این بیماری را با درصد خطای بسیار پایین تشخیص داده و به یاری پزشکان می آید. از کاربرد های دیگر در این حوزه میتوان توانایی استخراج داده های بسیار ارزشمند از میان داده های بیشمار حوزه پزشکی است. به کمک هوش مصنوعی میتوان میلیون ها داده را در زمان کم تجزیه و تحلیل کرد و اطلاعات ارزشمندی را استخراج نمود که این کار در عمل بدون استفاده از این علم٬ بسیار سخت و یا غیرممکن است. هوش مصنوعی در پزشکی علم نوپایی است و جای پیشرفت بسیاری دارد. هم اکنون بسیاری از کاربرد های این علم هنوز عملیاتی نشده اند و هنوز در دست تغییر و به روز رسانی هستند. امیدواریم درآینده شاهد پیشرفت در این حوزه در کشور عزیزمان و در سایر نقاط دنیا باشیم.