امروزه با شناسایی و ابداع روش های نوین درمانی مبتنی بر پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی، امید علاج بسیاری از بیماری ها و اختلالات مزمن و صعب العلاج انسان در حال محقق شدن است. وجود قدرت تمایز به بافت های مختلف در سلول های بنیادی و اثرات بسیار مفید محصولات مشتق از بارداری از جمله پرده کوریو آمنیون و جفت بر سیستم ایمنی بدن و تحریک سلول های بافت آسیب دیده به ترمیم و بازسازی، استفاده درمانی از این محصولات خارق العاده انسانی را به یکی از داغ ترین موضوعات تحقیقات زیست پزشکی تبدیل کرده است. کاربرد درمانی این محصولات هم اکنون در بیماری های سخت درمانی چون دیابت، زخم های سوختگی، اختلالات عصبی، آلزایمر، MS ، اختلالات و آسیب های مفصلی و استخوانی و انواع سرطان در حال گسترش است.
به نظر می رسد پزشکی آینده، پزشکی بازساختی است که به کمک آن حتی می توان بافت ها و ارگان های پیر و از کارافتاده انسان را مجددا بازسازی نمود و فرایند پیری را کند کرده و به تعویق انداخت. هم اکنون، فناوری های مبتنی بر پزشکی بازساختی در کنار فناوری های هوش مصنوعی و قدرت دفاعی کشورها به یکی از شاخصه های قدرت و توسعه یافتگی هر کشور بدل شده است. علیرغم وجود دانش فنی پزشکی بازساختی در کشور ما، به دلیل کمبود زیرساخت های مناسب پژوهشی، تولید محصولات درمانی مبتنی بر آن و کاربرد آن محدود است. با توجه به اینکه در صدد توسعه این زیرساخت ها در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستیم، طراحی و اجرای طرح های پژوهشی در حوزه پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی و آشنایی دانشجویان پزشکی را با کاربردهای آن از اولویت های مهم حال حاضر آموزش و تحقیقات علوم پزشکی می دانیم.
دانشجویان شرکت کننده در این طرح ها، ضمن آشنایی با مفاهیم اساسی پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی و کاربردهای درمانی آنها، آموزش های لازم را جهت درگیر شدن در مطالعات مروری و مداخله ای مرتبط فرا می گیرند تا ان شاالله پس از فراغت از تحصیل، در هر حیطه تخصصی که بخواهند ادامه تحصیل دهند، با استفاده درمانی از روش های مبتنی بر پزشکی بازساختی، به مدد الهی طبیبی شفابخش برای بیماران خود باشند.