موسسـه علم ،
فنـاوری و نـوآوری

سرامان اصفهان

زمینه تخصصی:​

طراحی، ساخت و اجرای سازه های فولادی

محل شرکت:

دفتر : اصفهان - خیابن ابوذر ( آذر) - شماره 92 - واحد 2 - کارخانه : شهرک صنعتی رازی - فاز 3 - بلوار توسعه - بلوار کاوشگران

زیرساخت های پژوهش:

دفتر و فضای اختصاصی کار، امکانات ساخت در کارگاه و تکنیسین همکار. تامین اسناد میدانی و فنی از شرکت های همکار در آلمان.

اين شرکت از سال 1383 با سرمايه گذاری و مشارکت گروهی از اساتيد دانشگاه های ايران و آلمان با هدف انتقال دانش فنی ساخت و ساز انبوه مجتمع های مسکونی و سازه های صنعتی و ارائه خدمات طراحی ساختمانی با بهره گيری از روش های نو فعاليت خود را آغاز کرده است. ارتباط اين شرکت با دانشگاه ها و شرکت های ساختمانی کشور آلمان زمينه مناسبی را برای انتقال دانش فنی ساخت و ساز به کشور فراهم ساخته است. محورهای اصلی برنامه ی راهبردی سرامان عبارتند از: همکاری با ديگر سازمان ها در ترکيب منابع و توانايی ها، گفت و گو با سياست گذاران برای ايجاد تغيير، بومی سازی محصولات و فرآيندها و سرمايه گذاری برای برداشتن موانع.

سرامان اصفهان از سال 1387 به طراحی، تهيه نقشه های اجرايی و ساخت پروژه های اسکلت فلزی پرداخته است و در مدت کوتاهی صدها هزار مترمربع سازه فلزی را طراحی و نقشه های جزييات آن ها را طراحی کرده است. به علاوه در سال های گذشته ده ها پروژه ی ساخت و نصب اسکلت فلزی را به انجام رسانده است. برنامه توسعه سازمان ملل (UNDP) شرکت سرامان را به دليل فعاليت برای فقرزدايی و تأمين مسکن و مدرسه ايمن مورد توجه قرار داده و از آن تقدير کرده است.

طرح‌های پژوهشی

طراحی، نمونه سازی و آزمون واحدهای پیش ساخته ی مسکونی و طرح خط تولید اتوماتیک

نیازمندی طرح از لحاظ نیروی انسانی

یک نفر دکترای مهندسی ساختمان + 2 نفر ارشد یا دکترای مهندسی ساخت و تولید گرایش اتوماسیون

ویژگی‌های اختصاصی داوطلب

ویژگی های متخصص ساخت و تولید:  آشنایی و سابقه ی کار در بخش اتوماسیون شرکت های تولیدی. آشنایی با کنترلرها. آشنایی عملی با دستگاه های سی ان سی. طراحی نقاله ها. طراحی و ساخت روبات و انبار اتوماتیک. فعالیت در محیط تولیدی ساختمان های پیش ساخته.َ  ویژگی های متخصص ساختمان :      تسلط  به طراحی سازه های بتنی و فلزی وآیین نامه ها      ویژگیهای عمومی: خلاق و توانایی کار گروهی.

چکیده طرح

ایران به ساخت 1.6 میلیون ساختمان مسکونی در هر سال نیاز دارد (گزارش وزارت مسکن وشهرسازی 1396) و در کنار این، با توجه به عمر متوسط 30 ساله ی ساختمان ها، باید سالانه حدود 3% از خانه های موجود را بازسازی و تعداد بیشتری را تعمیر کند.
با این که 12% اشتغال کشور در بخش ساختمان است تنها 6% تولید ناخالص داخلی از این بخش به دست می آید. با تغییر هرم جمعیت هر روزه سخت¬تر می¬توان کارگر داوطلب برای بخش ساختمان پیدا کرد و جمعیت فعال در بخش کارگری ساختمان رو به کاستی است. درصد بالای نیاز به نیروی بازو در ساختمان هزینه¬ی تمام شده¬ی ساخت را بالا می برد و در عمل به کیفیت پایین و نا استاندارد محصول می¬انجامد. دوره ی ساخت طولانی ساختمان در ایران به این باور ارجاع داده می شود که ساخت در زمان طولانی تر به نفع خریدار است. یک محاسبه ی ساده نشان می دهد که چنین نیست و دلیل اصلی سرعت کم ساخت نبود فناوری های جدید است.
40% انرژی کشور در تولید و بهره برداری بخش ساختمان مصرف می شود. شاخص انرژی کشور از 5/2 تا 13 برابر کشورهای معیار (ژاپن، عربستان، ترکیه – منبع گزارش مجلس) است یعنی ایران برای تولید هر واحد ارزش افزوده چندین برابر دیگر کشورها انرژی مصرف می کند. اصلاح روش ساخت و بهره برداری ساختمان می تواند تاثیر مهمی بر شاخص انرژی کشور بگذارد. این از تعهدات بین المللی کشور هم هست.
برای پاسخگویی درست به نیازهای فوری کشور در بخش ساختمان و افزایش ظرفیت تولید کیفی، یک راه حل موثر استفاده از اتوماسیون تولید و در نتیجه اصلاح فرآیندها است تا زمان، قیمت و کیفیت ساختمان بهبود یابند. این راهی است که کشورهای دیگر مانند چین و آلمان و ژاپن و امارات و ترکیه هم رفته اند.
هدف از این پژوهش طراحی واحدهای مدولار پیش ساخته، ساخت نمونه ی اتصالات برای یک مدول، طراحی خط و ماشین آلات و فرآیندهای تولید اتوماتیک به کمک دانشگاهیان و دانش آموختگان رشته های ساختمان و مکانیک است.
در حال حاضر امکان همکاری با یکی از اساتید رشته ی مهندسی ساختمان دانشگاه اصفهان به عنوان فرصت مطالعاتی صنعتی فراهم آمده است. برای تکمیل تیم نیاز به دو کارشناس ارشد یا دکترای ساخت و تولید با سابقه ی اتوماسیون و دیگر شرایطی که گفته شده داریم.

خدمات ویژه قابل ارائه به محقق

تامین دفتر و فضای اختصاصی کار، امکانات ساخت در کارگاه و تکنیسین همکار. تامین اسناد میدانی و فنی از شرکت های همکار در آلمان.

نشانی

شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان